Duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid, topics in het jaar 2019, maar ook zeker actueel in 2020. Bij Standsite ook. Om die reden kiezen we er vanaf dit jaar voor geen geschenken meer te versturen, maar gaan we een goed doel steunen. Ik mag de eerste zijn die een goed doel bepaald, volgend jaar is de eer aan een andere Standsite Designer om dit doel te kiezen.

Kite4life is een stichting die ik graag een duwtje in de rug wil geven. Dit jaar is de kick-off geweest van dit initiatief van Baris Soyogul, een vriend van mij die zelf teelbalkanker heeft gehad en uiteindelijk vanuit zijn persoonlijke verhaal de Kite4life foundation heeft opgericht. Je leest zijn verhaal hier: Kite4life

Wij wensen je een hele fijne kerst en een heerlijk 2020! Celebrate life!

Namens Standsite,

Bas de Wit

Kim, Emma, Evie, Tessa en Ruudt

Welkom, leuk dat je ons online gevonden hebt! Om jou de ultieme ervaring op onze website te bieden maken wij, en derde partijen gebruik van cookies. Deze cookies worden gebruikt voor het bijhouden van statistieken, jouw voorkeuren op te slaan en voor marketingdoeleinden (bijvoorbeeld voor het afstemmen van advertenties). Door op ‘accepteren en doorgaan’ te klikken ga je akkoord met het gebruik van alle cookies.