COMPONENTEN EN BEURSMATERIALENMet de StandSite.com componenten en materialen kan voor elke gebruiker een op zijn wensen aangepaste stand worden samengesteld. Leidraad is de behoefte van de gebruiker: er is ondermeer keuze uit een presentatiemodule voor grote producten, vitrines voor kleine producten, tafels en stoelen of krukken voor gesprekken, balies voor presentaties, ontvangstbalies en presentatiekasten voor onderdelen.

Alle elementen en wanden zijn in wit uitgevoerd. Voor de vloeren is er keuze uit wit, hout en betonlook. Balietops kunnen afgewerkt worden in wit of kleur. Een belangrijk element is de lightbox met grote visual voor zichtbaarheid en communicatie . Geheel in stijl en naar wens van de opdrachtgever.

Diversiteit aan beursmateriaal

Als u gaat deelnemen aan een beurs, kunt u uiteraard niet zonder beursmateriaal. Hierbij moet u niet denken aan folders en eventueel samples, maar ook aan de beursstand zelf en de inrichting hiervan. Vooral de stand wordt gezien als de grootste kostenpost van het deelnemen aan een beurs. Gelukkig kunt u deze kosten prima binnen de perken houden zonder enige concessie te doen in de uitstraling hiervan. Dit is immers essentieel voor het succes van de beurs.

Standsite is gespecialiseerd in het aanbieden van modulaire standbouw concepten. Dit biedt u de mogelijkheid om uw beursmateriaal met betrekking tot de stand volledig zelf samen te stellen. U kunt een stand gebruiken die volledig aansluit op de uitstraling van uw bedrijf én uw budget.  

Ons aanbod beursmateriaal

Een modulair standbouw concept wil zeker niet zeggen dat u vastzit aan een standaard ontwerp. Het woord “standaard” kennen we niet We hebben immers diverse beursmaterialen die u van ons kunt gebruiken.

Uiteraard kunt u de afmeting van een stand zelf bepalen. Daarnaast hebben we een zeer ruime keuze in beursmaterialen om de stand in te richten. Dit begint met de vloer en inrichting van de stand. Voor dit laatste hebben we een veelzijdigheid aan mogelijkheden zoals kasten, desks en andere presentatie mogelijkheden. Daarnaast hebben we meubilair om uw gasten te kunnen ontvangen.

Uiteraard hebben we ook diverse lichtzuilen, audiovisuele mogelijkheden en andere eyecatchers tot onze beschikking zodat u uw bezoekers kunt verrassen met een mooie stand. Uiteraard kunt u de stand voorzien van eigen branding elementen.

Scherpe prijsstelling

De stand wordt opgebouwd en afgebroken op iedere gewenste plaats en tijdstip. Zelfs deze service zit bij de scherpe prijs inbegrepen. We kunnen deze prijs vragen omdat de elementen diverse keren worden hergebruikt. Omdat we werken met een vaste prijsstelling per vierkante meter, weet u van tevoren precies wat de kosten zijn en komt u achteraf niet voor nare verrassingen te staan. U zult ontdekken dat u tegen geringe inspanning en budget over een mooi vormgegeven stand kunt beschikken.

Meer informatie en advies?      

Heeft u behoefte aan meer informatie of persoonlijk advies over ons beursmateriaal? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze vakkundige adviseurs maken graag tijd voor u vrij om u te adviseren en verder te helpen met het vormgeven van uw beursstand op basis van uw wensen. Maak gerust gebruik van onze kennis en ervaring. Wij snappen immers hoe belangrijk het beursmateriaal is om het gewenste succes op een beurs te realiseren

ENTHOUSIAST?

NOG VRAGEN? STEL ZE GERUST.