Beursbalie

Gaat u uw bedrijf vertegenwoordigen op een beurs of ander evenement en bent u op zoek naar een informatie punt om uw potentiële doelgroep te kunnen ontvangen? Dan is een beursbalie zeker een geschikte keuze. Deze kunt u op iedere gewenste manier vormgeven. Daarnaast hoeft u zeker géén grote investering te doen om de beursbalie aan te schaffen, maar er wel op ieder gewenst moment gebruik van maken. We leggen u uit hoe dit zit.

Veel bedrijven die gebruik willen maken van een beurspresentatie (zoals van een beursbalie), hebben de voordelen van modulaire standbouw ontdekt. Met dit concept kunt u een beursstand volledig zelf samenstellen uit losse elementen en deze naar wens inrichten. Modulaire standbouw is een full service concept dat financieel zeer interessant is. U kunt hierbij met een minimale inspanning gebruik maken van een beursvoorziening op maat. Dit is zeker interessant als u op voor een bepaalde periode op een bepaalde plek wilt beschikken over een beursbalie.

Elementen voor een beursbalie

StandSite is een zeer aansprekende aanbieder van standbouw. We onderscheiden ons door onze uitgebreide mogelijkheden om een beursstand voor u op maat samen te stellen. Hierbij onderscheiden we ons door creativiteit en vakmanschap. Onze designers kunnen ervoor zorgen dat iedere stand, of elementen hieruit, de juiste uitstraling krijgt zodat deze op zal vallen bij de doelgroep. Uiteraard kan de branding van uw organisatie hierin worden opgenomen. Het gebruik van elementen voor een beursstand is immers een vorm van maatwerk.

De vormgeving van uw beursbalie

Zoals u ongetwijfeld uit het bovenstaande heeft kunnen opmaken, hebben we zeer veel verschillende mogelijkheden hoe u een beursbalie naar wens kunt vormgeven. Uiteraard hebben wij verschillende formaten in beursbalies voor u ter beschikking maar kunt u ook kiezen tussen een beursbalie met of zonder presentatiemogelijkheden. Tevens kunt u ook terecht voor meubilair dat eventueel gebruikt kan worden bij een beursbalie zoals krukken of audiovisuele mogelijkheden.

Op ieder gewenst moment beschikbaar

Door gebruik te maken van ons concept kunt u op ieder gewenst moment gebruik maken van onze elementen voor een beursstand. We bouwen uw beursbalie of beursbalies op wanneer u wenst en komen deze op het afgesproken tijdstip weer keurig ophalen. U kunt uiteraard één of meerdere keren gebruik maken van uw beursvoorziening en de uitstraling hiervan op ieder gewenst moment wijzigen. Ook deze service zit uiteraard in onze lage prijsstelling inbegrepen. We ontzorgen u volledig 

Wij helpen u graag verder

Heeft u interesse om te ontdekken wat uw mogelijkheden zijn om een beursbalie te gebruiken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.