Beursmeubilair

Bent u op zoek naar geschikt beursmeubilair om uw organisatie op een passende wijze te kunnen presenteren? Dan is het zeker een interessante optie om naar het aanbod van StandSite te kijken. Wij bieden veelzijdige mogelijkheden om uw presentatie aan te kleden met passend beursmeubilair. Deze voorzieningen kunt u gebruiken tegen een zeer scherpe prijsstelling.

StandSite is al vele jaren een zeer aansprekende aanbieder van modulaire standbouw. Door gebruik te maken van deze constructie is het mogelijk om gebruik te maken van een beursstand dat volledig voldoet aan uw wensen en eisen. Daarnaast is modulaire standbouw financieel een interessante optie. Dit is namelijk een huurconstructie. U hoeft uw beursmeubilair dus niet aan te schaffen en af te schrijven. Doordat de elementen diverse malen kunnen worden gebruikt, kunnen we een zeer scherpe prijsstelling hierin hanteren.

Veelzijdige keuzemogelijkheden in beursmeubilair

U kunt bij ons terecht voor veelzijdige keuzemogelijkheden met betrekking tot beursmeubilair. Het is mogelijk om gebruik te maken van diverse elementen zoals pop up wanden, presentatie en- ontvangstbalies, tafels, stoelen, krukken en vitrinekasten. Daarnaast kunt u met behulp van beursmeubilair ook de attentiewaarde van uw beursstand verhogen door het gebruik van geavanceerde audiovisuele middelen en andere eyecatchers. We houden een ruime voorraad aan van deze voorzieningen zodat we onze klanten nooit teleur hoeven te stellen. U kunt op ieder gewenst moment gebruik maken van de elementen.

Van A tot Z geregeld

U kunt onze elementen gebruiken zolang u wenst. Hierbij kunnen wij u volledig ontzorgen. We bieden immers een full service bij het gebruik van meubels voor de inrichting van een beursstand. We zorgen ervoor dat de meubels op het juiste tijdstip op iedere gewenste plaats voor u klaar staan. U kunt er direct gebruik van maken. Na afloop van de beurs of presentatie zullen we de meubels uiteraard weer bij deze locatie ophalen.

Beursmeubilair huren 

Het beursmeubilair wordt turn-key opgeleverd, maar dit wil zeker niet zeggen dat u vastzit aan standaard opties. Uiteraard begrijpen we dat het beursmeubilair een onderdeel moet zijn van een gewenste uitstraling. Hierin kunnen we uitstekend voorzien. U kunt uiteraard uw eigen branding elementen aan het beursmeubilair toevoegen. Het woord “standaard” komt in ons woordenboek niet voor!

Ontdek uw mogelijkheden

Uiteraard beschikken onze medewerkers over een uitstekende vakkennis om u zeer goed te kunnen informeren over de veelzijdige mogelijkheden. Wilt u uw mogelijkheden hierin ontdekken? Neem dan nu contact met ons op.