Beurswand

Bent u zich aan het verdiepen in elementen om een bedrijfspresentatie op een beurs of ander element voor te bereiden? Dan moet u het belang van een beurswand niet onderschatten! Beurswanden kunnen véél meer waarde hebben dan u in eerste instantie zult beseffen. We vertellen u hier graag meer over.

Veel mensen die een beursstand aan het inrichten zijn, denken in eerste instantie zeker niet aan de waarde die een beurswand kan hebben. De focus ligt op de letterlijke inrichting zoals de displays, de audiovisuele middelen en de voorzieningen om gasten te ontvangen en te woord te staan. De beurswanden zijn echter niet minder belangrijk. Deze elementen hoeven niet alleen de afscheiding van uw beursstand te vormen.

De toegevoegde waarde van beurswanden

Door de grote oppervlakte zullen beurswanden een belangrijk deel van de uitstraling van uw presentatie bepalen. Denk hierbij aan de vormgeving en de kleurstelling. Iedere specifieke kleur of combinatie hiervan heeft een eigen expressie.

Daarnaast is een beurswand een uitstekend platform om content op te delen en hiervan een echte eye catcher maken. U kunt deze grote ruimte uiteraard gebruiken om een slogan of een missie met uw doelgroep te delen, maar ook om een aanbieding op te laten zien! U maakt op deze manier een echte eyecatcher van de beurswand en maakt van dit element een waardevolle toepassing.

Scherpe prijstelling

Voor veel organisaties is het niet handig om beurswanden op te slaan en te transporteren naar de locatie waar het evenement georganiseerd wordt. Daarnaast is het een dure oplossing als u voor ieder evenement moet investeren in de aanschaf van een nieuwe beurswand omdat u deze anders wilt vormgeven.

StandSite heeft de juiste oplossing hiervoor. Wij bieden een modulair standbouw concept dat u in staat stelt om een beurswand te gebruiken op het moment dat u dit wenst. U kunt dit zien als een huurconstructie. Dit is financieel erg interessant omdat wij deze dienst kunnen aanbieden tegen een zeer scherpe prijsstelling. De wanden worden immers diverse keren gebruikt.

Elementen personaliseren 

De beurswanden worden turn-key volgens afspraak opgeleverd. Wij zorgen voor transport naar de gewenste locatie en na afloop van het evenement komen we de beurswanden weer keurig netjes ophalen. Uiteraard bieden wij u veelzijdige mogelijkheden om de beurswand te personaliseren met eigen branding elementen om de bovengenoemde doelstelling te kunnen realiseren. Uiteraard kunnen onze medewerkers u hier uitgebreid over adviseren. Maak gerust gebruik van de kennis en ervaring van onze medewerkers. Wij weten hoe u een beursstand moet vormgeven om er het maximale rendement uit te halen!

Neem voor meer informatie of persoonlijk advies gerust contact met ons op.