Pop up wand

Een wand heeft een zeer belangrijke rol bij het vormgeven van een beursstand of een andere bedrijfspresentatie op een evenement. Deze pop up wand vormt niet alleen de afscheiding van een ruimte, maar kan zeker worden ingezet als eyecatcher om een specifieke boodschap op weer te geven. Bent u op zoek naar zo’n wand? Dan bent u bij StandSite aan het juiste adres.

StandSite is al een ruime tijd een aanbieder van modulaire standbouw concepten. We bieden organisaties de mogelijkheden om gebruik te maken van beursstands die volledig naar wens kunnen worden samengesteld. Uiteraard beschikken wij over een uitstekende vakkennis en creativiteit om hierin maatwerk ondersteuning te bieden. Onze designers weten precies waaraan een beursstand moet voldoen om op te vallen bij een specifieke doelgroep.

Pop up wand voor een beurspresentatie

We nodigen u graag uit om onze mogelijkheden te ontdekken als u een op zoek bent naar een pop up wand voor een beurspresentatie. Uiteraard kunnen we u helpen aan pop up wanden van diverse afmetingen maar ook in verschillende vormgevingen. Zo kunt u uiteraard kiezen voor een volledig rechte wand, maar ook voor een licht gebogen wand. Onze vakkundige medewerkers kunnen u uiteraard uitleggen welke keuze het beste past bij uw doelstellingen en waarom dit zo is.

Natuurlijk kan de pop up wand volledig worden vormgegeven met de branding van uw organisatie om deze te personaliseren. Tevens hebben we diverse audiovisuele mogelijkheden om de pop up wand extra attentiewaarde te geven. Hierdoor maakt u van uw wand een echte eyecatcher die uiteraard zeer veel aandacht van uw doelgroep zal trekken.

Ontdek het gemak

Veel organisaties hebben het gemak van het gebruik van onze pop up wanden al ontdekt. U kunt met relatief geringe inspanning gebruik maken van deze voorziening. Op het moment dat wij uw wensen in kaart hebben gebracht, zorgen wij met onze full-service voor de verdere afhandeling.

We zorgen ervoor dat u op ieder gewenst moment en op iedere gewenste locatie gebruik kunt maken van de pop up wand. Uiteraard zorgen wij ook voor het transport van de wand. Voor deze volledige service betaalt u een vaste (lage) prijs. Deze gunstige prijsstelling kunnen we rekenen omdat we de wanden uiteraard diverse keren kunnen hergebruiken.

Informatie en advies 

Wilt u ontdekken hoe u gebruik kunt maken van ons concept en wenst u informatie en advies over het gebruik van een pop up wand voor een beurs of presentatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.