Beursstand

Een unieke beursstand, met vaste m2 prijs.

Onze creativiteit maakt het mogelijk!

In drie stappen naar een unieke beursstand

Een favoriet recept

We hebben jullie favoriete ingrediënten nodig om tot de beste cocktail te komen!

Alle opties zijn mogelijk, jullie ideeën zijn het startpunt.

Wat mag er in de mix?

Shakin’ it!

Onze designers mixen jullie favoriete ingrediënten tot een perfecte smaakcombinatie waarin alle smaken elkaar versterken.

"Shaken, not stirred"

Serving the best cocktail

Een beursstand die net als alle ingrediënten van jouw favoriete cocktail ultiem tot zijn recht komt. 

Dit om de vooraf gestelde beursdoelstellingen te behalen.

Ben je van plan om met je bedrijf aan een beurs deel te nemen en heb je ondersteuning nodig in het uitwerken van een concept voor jouw beursstand? Ontdek de mogelijkheden van StandSite; met onze unieke werkwijze zorgen we voor een stand die volledig naar jouw wens wordt ingericht. Met modulaire elementen die hergebruikt en in een andere opstelling ingedeeld kunnen worden, kunnen wij voor iedere organisatie, beurs en doelgroep een geschikte samenstelling realiseren.

Stand beurs inrichten

StandSite is gespecialiseerd in het vormgeven van beursstands. Als we één ding geleerd hebben, is het wel dat ieder bedrijf een eigen identiteit heeft en deze wil uitstralen naar het publiek. Echter, iedere beurs is anders en er zijn verschillende factoren die de inrichting van je fair stand kunnen beïnvloeden. De ene beurs richt je je op de zakelijke markt en andere beurzen zijn juist bedoeld om met de consument in contact te komen. Soms krijg je slechts enkele vierkante meters toegewezen, waar je de volgende keer weer veel meer ruimte ter beschikking krijgt. Dit maakt het lastig om een one-size-fits-all beursstand te ontwerpen.

Gelukkig heeft StandSite dé oplossing om jouw exhibition stand op iedere situatie aan te kunnen passen. Met onze modulaire elementen zijn we in staat om een beursstand in enkele momenten op te bouwen en weer af te breken. Welke elementen we meenemen is afhankelijk van je wensen en mogelijkheden. Samen komen we iedere beurs opnieuw tot een design dat werkt. Bezoekers kunnen je beursstand niet voorbij lopen zonder even achterom te kijken. Sterker nog, niemand loopt door, iedereen wil ervaren wat je te bieden hebt!

Vragen over je eigen unieke beursstand?

Neem dan direct even contact op.

Dit is een beursstand van 37 m2. Iets voor jouw bedrijf?

Professionele beursstand

Dankzij de professionele beursstand van StandSite kun je op meerdere beurzen staan en toch iedere keer weer relevant zijn voor het publiek. Met je modulaire beursstand pas je je eenvoudig aan de situatie aan. Maar wat onveranderd blijft, is de kracht waarmee je de boodschap van je bedrijf, merk of product communiceert. Je bouwt aan herkenbaarheid, maar wilt toch vernieuwend zijn. Door elementen van je branding aan het design toe te voegen, zorg je ervoor dat bezoekers weten wie je bent, wat je doet of wat je verkoopt.

Voordat we een beursstand ontwerpen, hebben we eerst de juiste ingrediënten nodig. We willen alles weten over jouw verhaal, je service, je product en natuurlijk je wensen. Ook praktische vragen komen aan bod: hoeveel vierkante meter heb je ter beschikking en wanneer moet je beursstand opgebouwd zijn? Onze ontwerpers gaan vervolgens aan de slag om een design te ontwerpen dat aan al je wensen voldoet. Wanneer je de beursstand nodig hebt komen wij deze in elkaar zetten. Wij ruimen je stand ook weer op, zodat je niet met de opslag van je expo stand opgezadeld wordt.

Kleine stands

(0-25 m2)

Middelgrote stands

(25-50 m2)

Grote stands

(50+ m2)

Scherpe prijsstelling

Dankzij onze modulaire elementen en door het hergebruiken van deze onderdelen kunnen wij een zeer gunstige prijsstelling hanteren. Je koopt geen beursstand bij StandSite, maar huurt deze. Wanneer je de beursstand nodig hebt, komen wij deze in elkaar zetten op locatie. Je bent geen manuren kwijt aan de technische kant van je stand en hoeft de stand niet te onderhouden, te transporteren of op te slaan. Wil je weten hoeveel een beursstand kost? Dat is dankzij ons transparante concept ook geen geheim. Wij hanteren een vaste prijs per vierkante meter.

Meer weten? Neem contact op

Heb je behoefte aan meer informatie of persoonlijk advies over de beursstand van StandSite? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wil je graag meer weten over de voordelen van beursstand verhuur ten opzichte van kopen?Onze vakkundige adviseurs maken graag tijd voor je vrij om je te adviseren en verder te helpen met het vormgeven van je beursstand op basis van jouw wensen. Maak gerust gebruik van onze kennis en ervaring.

nl_NLNederlands
en_USEnglish nl_NLNederlands