Modulaire beursstand

Een unieke beursstand, met vaste m2 prijs.

Onze creativiteit maakt het mogelijk!

In drie stappen naar een unieke beursstand

Een favoriet recept

We hebben jullie favoriete ingrediënten nodig om tot de beste cocktail te komen!

Alle opties zijn mogelijk, jullie ideeën zijn het startpunt.

Wat mag er in de mix?

Shakin’ it!

Onze designers mixen jullie favoriete ingrediënten tot een perfecte smaakcombinatie waarin alle smaken elkaar versterken.

"Shaken, not stirred"

Serving the best cocktail

Een beursstand die net als alle ingrediënten van jouw favoriete cocktail ultiem tot zijn recht komt. 

Dit om de vooraf gestelde beursdoelstellingen te behalen.

Staat er binnenkort een belangrijke beurs op het programma waaraan je gaat deelnemen? In het voorbereiden op een beurs zit vaak veel tijd. Gelukkig kan StandSite een deel van de voorbereiding uit handen nemen met de modulaire beursstand. Wij verzorgen de basis van jouw succes met onze uitstekende modulaire standbouw.

We werken servicegericht, zodat je je aandacht en tijd volledig in je eigen voorbereiding kunt steken. Hoe we dit doen? Wij zorgen voor het ontwerp en realisatie van je modulaire beursstand en ook de op- en afbouw van de stand nemen we voor onze rekening. Dit zit allemaal bij onze vaste, lage prijs per vierkante meter inbegrepen. Geen bijkomende kosten, geen verrassingen, dat is een keiharde afspraak.

Modulaire beursstand kopen of huren

Bij StandSite werken wij met een bewezen concept, waarbij je een modulaire beursstand kunt huren in plaats van kopen. Bij ons ben je verzekerd van een full-service-dienstverlening. Van ontwerp tot realisatie en van op- tot afbouw van je modulaire beursstand, wij regelen het. Dit stelt ons in staat om de modulaire elementen te hergebruiken, waardoor we een scherpe prijsstelling kunnen hanteren. Door de elementen meerdere malen te gebruiken produceren we minder afval, wat weer ten goede van het milieu komt. Verder ben je geen ruimte of tijd kwijt aan het onderhouden en opslaan van je stand, daar zorgen wij allemaal voor.

Vragen over je eigen unieke beursstand?

Neem dan direct even contact op.

Dit is een beursstand van 37 m2. Iets voor jouw bedrijf?

Werkwijze

Bij StandSite realiseren we een modulaire beursstand in drie eenvoudige stappen. We beginnen iedere opdracht met informatievergaring. Samen met jou bespreken we je wensen en doelstellingen. Vertel ons over je merk of product en het verhaal achter jouw organisatie bevat ook veel relevante informatie. Dan rest ons nog een laatste vraag: hoeveel vierkante meter heb je ter beschikking? Meer hoeven we niet te weten, onze ontwerpers weten hier wel raad mee. Zij maken de vertaalslag naar een concreet design dat bij je past en je boodschap op krachtige wijze uitstraalt. De derde stap bestaat uit realisatie. We zorgen ervoor dat het ontwerp werkelijkheid wordt en dat je modulaire beursstand volledig geïnstalleerd wordt wanneer je deze nodig hebt.

Kleine stands

(0-25 m2)

Middelgrote stands

(25-50 m2)

Grote stands

(50+ m2)

Waarom kiezen voor een modulaire beursstand?

  • De inrichting van de stand volledig zelf bepalen
  • Mogelijkheden om voor iedere beurs een andere opstelling te kiezen
  • Uitgebreide mogelijkheden om stand met eigen branding aan te kleden
  • Mogelijkheden om gebruik te maken van de vakkennis en ervaring van StandSite
  • Voordelige oplossing voor het gebruik van de stand
  • Geen afschrijfkosten voor de stand
  • Geen inzet van manuren voor de opbouw en het afbreken van de stand
  • Je hoeft de stand niet op te slaan of te onderhouden
  • Je weet vooraf exact wat de kosten zijn van het gebruik van de stand

Meer weten? Neem contact op

Wil je meer informatie over onze werkwijze of over de voordelen van een modulaire beursstand? Neem dan gerust contact met ons op, onze adviseurs nemen graag de tijd voor je om je vragen te beantwoorden. Ook voor vrijblijvend advies kun je altijd bij ons terecht.

nl_NLNederlands
en_USEnglish nl_NLNederlands