HUUR EEN ONTWERPSTANDStandSite.com is een concept voor het deelnemen aan beurzen waarbij grote aandacht is voor zowel het design als voor het budget. Of u nu eenmalig of veelvuldig deelneemt aan beurzen: u kunt vanaf nu met geringe inspanning en budget over een goed ontworpen en uitgevoerde stand beschikken!

Tevens is het concept zeer geschikt om zelfs met eigen branding elementen, tegen acceptabele kosten aan beurzen deel te nemen. Stands worden geheel turn-key volgens afspraak opgeleverd. Door het hergebruik levert deze aanpak een groot milieuvoordeel op. En u weet van tevoren precies wat de kosten zijn.

De basisstand wordt opgebouwd uit witte of houtlook vloerpanelen, witte wanden en meubelonderdelen. Tot de basis behoort een grote lightbox met visual die dient als eye-catcher en als communicatiemiddel. Zo wordt uw boodschap helder en opvallend. Of u nu een grote bar of een kleine bar wenst, een infodesk met krukken of alleen maar displays met een vitrinefunctie. Wij hanteren vaste m2 prijzen!

Optioneel kunnen er elementen in kleur worden uitgevoerd om zo een eigen identiteit te geven aan de stand. Mocht u nog meer op willen vallen kunnen we dit met verschillende eyecatchers realiseren. Het audiovisuele aspect kunt u ook aan ons toevertrouwen en zal op basis van de wensen worden aangeboden.

PRIJZEN

12 m2

  • € 4.844,-

24 m2

  • € 8.610,-

50 m2

  • € 15.606,-

75 m2

  • € 18.706,-

100 m2

  • € 21.525,-

Prijzen zijn all-inclusive (in Nederland), incl. ontwerp, de op- en afbouw en grafische elementen.

OFFERTE AANVRAGEN

Interesse?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
CONTACT GEGEVENS

DIRECT CONTACT MET ONS

ADRES NEDERLAND

StandSite.com bv
Dorpstraat 49
4851 CK Ulvenhout

T:+31 (0)76 303 28 21
E:info@standsite.com