Kosten van een beursstandKosten van een beursstand

U en uw bedrijf willen graag goed voor de dag komen op een beurs in binnen- of buitenland. U bent op zoek naar een geschikte beursstand maar weet niet wat de kosten zijn. In dit blog zullen we dieper op de kosten van een beursstand ingaan. Alsook enkele praktische zaken en tips waar u als ondernemer wat aan heeft. Het is sowieso verstandig om het ontwerpen en produceren van een beursstand aan een professional over te laten. Vaak heeft u andere zorgen aan uw hoofd als u naar een beurs gaat. En dan is het wel zo prettig om het ontwerpen en uitwerken van uw beursstand aan vakmensen over te laten. Lees hieronder verder wat er zoal komt kijken bij een beurs en een plekje op de beurs.

De prijzen voor een beursstand

Wat het precies kost om een beursstand om te richten is lastig te definiëren. Simpel gezegd omdat beursstands in verschillende soorten en maten voorkomen. Afhankelijk van de ruimte gaat het daarbij ook om specifieke wensen van de klant. Standsite biedt beursstands voor een scherpe prijs aan. Dit komt onder meer doordat wij met toegankelijke en vaste modellen werken tegen een vaste prijs. Zo kunt u zelf uw beurs samenstellen en personaliseren, maar dat voor een relatief klein budget. Om u een beeld te geven, ziet u hieronder een voorbeeld van een vanaf-prijs die Standsite hanteert voor zijn beursstands:

Stand van 12 vierkante meter: 4.844,- euro

Het is goed mogelijk om te variëren met de vierkante meters tegen vaste prijzen. Bij Standsite heeft u dan een beursstand voor een vaste prijs tegen een vaste afmeting en komt u niet voor verrassingen te staan.

Verschil in beursstands

Uiteraard is het belangrijk om voor uzelf en in het belang van het bedrijf helder te hebben om wat voor beurs het gaat. Heeft u dit helder voor ogen dan kunt u contact opnemen met een professionele standbouwer- en ontwerper. Daarbij is het belangrijk dat u niet alleen nadenkt over de afmetingen maar ook de kosten: loont het om echt een stand aan te schaffen of kunt u misschien beter een stand huren? Tegenwoordig zijn er stands in verschillende soorten en maten. Ook wat betreft communicatiemiddelen (tv-schermen, interactieve panelen) is het aanbod groter geworden. Laat u dus goed informeren over de mogelijkheden.

De juiste beursstand, de juiste keuze

Vraagt u zich af hoe u een passende beursstand voor uw bedrijf kunt realiseren? Kijk dan gerust verder op onze website en laat u informeren. Met een beursstand van Standsite weet u wat de prijzen zijn en staat u nooit voor een verrassing. Weet u wat u wilt en bent u op zoek naar advies of een beursstand voor een lage prijs? Neem dan vandaag nog contact op met Standsite.com en vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw beursstand een echte eyecatcher te maken.