Over onsMet het standontwerp staat of valt een beurspresentatie. Standsite.com levert eenvoudig en snel een goed standontwerp geheel aangepast aan de wensen en eisen van de opdrachtgever. Of u nou eens of meermaals per jaar naar de beurs gaat, met het sterke herbruikbare standontwerp kan de beursdeelname een groot succes zijn.

Specifiek aan het StandSite.com concept is dat een standontwerp samengesteld wordt uit onderdelen die op voorraad staan en meerdere keren gebruikt worden. Standontwerpen van StandSite.com kennen daardoor een zeer goede prijs – kwaliteit verhouding. Een ander bijzonder aspect is dat StandSite.com voor elke maat standontwerp een vaste basisprijs heeft. Vanaf het allereerste begin, voordat aan een standontwerp getekend wordt, is u de prijs van uw complete stand al bekend. Met opties kunt u uw standontwerp naar wens voorzien van extra eyecatchers.

StandSite.com maakt ook graag voor u een standontwerp, neem contact met ons op via het formulier en wij bellen u graag terug.