STAND DESIGNStandsite is een bedrijf dat gespecialiseerd is in stand design. We zijn al jarenlang actief in deze branche en weten precies wat de wensen en behoeften van de meeste bedrijven die aan een beurs deelnemen zijn. Mochten we hierin verrast worden is dat ook géén probleem. We hebben mogelijkheden om in een grote diversiteit van stand designs te voorzien.

Een stand design speelt vrijwel altijd een belangrijke rol in het succes van een beurspresentatie. Veel bedrijven onderschatten dit dan ook zeker niet een besteden hier veel aandacht aan. Een stand voor op de beurs is immers het visitekaartje van het bedrijf.

Identiteit visualiseren met een stand design

Het is zeer belangrijk dat de stand de identiteit van het bedrijf op de juiste manier weet te vertalen. De stand zal immers de eerste eyecatcher voor de doelgroep moeten vormen. Daarnaast moeten de beursstands beschikken over voorzieningen die het mogelijk maken om de beoogde resultaten te behalen. U kunt hierbij denken aan presentatiemiddelen en meubilair. Tot slot zijn er veel audiovisuele mogelijkheden waarvoor gekozen kan worden om een specifieke boodschap over te brengen. Uiteraard kunnen deze opties gepersonaliseerd worden om een specifieke branding te versterken.

Stand design is maatwerk

Omdat ieder bedrijf anders is (of wil zijn) met betrekking tot de uitstraling, geloven we niet zo in het succes van het gebruik van een standaard ontwerp voor een beursstand. U kunt bij ons dan ook een beursstand op maat laten ontwerpen. Hiermee kunt u uw stand vormgeven met uw eigen identiteit en letterlijk opvallen bij uw doelgroep.

De stand wordt opgebouwd uit een standaard opstelling. Deze opstelling kunt u volledig zelf inrichten en vormgeven. Uiteraard kunnen onze vakkundige medewerkers u helpen en adviseren bij het maken van uw keuzes. Maak gerust gebruik van hun ervaring en knowhow! Het is géén probleem om voor iedere beurs een ander ontwerp van de stand te gebruiken. We hebben immers veelzijdige mogelijkheden!

Scherpe prijsstelling

Wij bieden stand design tegen een scherpe prijsstelling. Hoe we dit kunnen doen is eenvoudig uit te leggen. De elementen voor de standbouw worden meerdere malen gebruikt. Dit heeft uiteraard effect op de prijs.

Daarnaast bieden we een perfecte service! We kunnen de stand op ieder gewenst moment opbouwen en afbreken. We beschikken over een zeer ruime voorraad aan materialen en hoeven dus niemand teleur te stellen.

Persoonlijk advies 

Heeft u interesse in persoonlijk advies over stand design? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze vakkundige medewerkers laten graag zien wat onze veelzijdige mogelijkheden zijn in stand design.