STAND ONTWERPEen stand waarvan u gebruik maakt op een beurs moet uiteraard volledig passen bij de uitstraling die u op uw potentiële doelgroep wilt overbrengen. Daarnaast moet de stand beschikken over de faciliteiten die nodig zijn om uw doelstellingen te realiseren. Het stand ontwerp is dus van enorm belang voor een succesvolle beurs. Kiest u voor een standaard ontwerp of voor maatwerk? Standsite laat u graag zien dat deze laatste optie zeker niet de duurdere optie is.  

Het belang van een stand ontwerp

Het ontwerp van de stand is uiteraard een belangrijk onderdeel van de
voorbereidingen als u als deelnemer op een beurs staat. Veel bedrijven kiezen voor een tijdloos ontwerp waar ze jarenlang mee kunnen doen. Een stand is immers een investering dat het liefst een lange tijd z’n geld moet opleveren.

Veel bedrijven die deelnemen aan een beurs kiezen uit kostenoverweging voor een vrij neutraal ontwerp van een stand. Dit ontwerp is een lange tijd te gebruiken en kan op diverse beurzen gebruikt worden. Het gevaar is hierbij wel dat regelmatige beursbezoekers dit ontwerp gaan herkennen en de stand hierdoor minder aantrekkingskracht heeft.

Als u ontdekt heeft dat er ook andere mogelijkheden zijn, zult u tot de conclusie gekomen zijn dat dit een verkeerde vorm van besparen is. Neemt u genoegen met een standaard stand ontwerp? Wat ons betreft is dit niet nodig. U kunt kiezen voor een maatwerk stand ontwerp zonder dat dit een dure investering is!

Stand ontwerp laten maken

Bij Standsite kunt u uw stand volledig op maat laten ontwerpen. U kunt uw stand zelf samenstellen op basis van uw wensen en behoeften. Hiervoor hebben wij diverse voorzieningen met betrekking tot de (branding) uitstraling en voorzieningen. Uiteraard kunnen wij u hier perfect in adviseren. Door onze lange tijd dat we in deze branche actief zijn, hebben we een uitstekende vakkennis opgebouwd. Onze medewerkers helpen dan ook graag bij het visualiseren de stand ontwerp mogelijkheden.

Stand voor een beurs samenstellen

We kunnen regelmatig ondernemers verrassen met onze prijsstelling. Veel ondernemers denken in eerste instantie immers dat het erg duur is om een stand voor een beurs op maat samen te laten stellen. Dit is bij ons zeker niet het geval!

Door ons concept worden de elementen meerdere malen gebruikt. Dit heeft uiteraard een zeer positief effect met betrekking tot de prijsstelling. Het is goed om te weten dat we vaste prijzen per vierkante meter hanteren! U weet vooraf precies wat de beursstand u gaat kosten.

Informatie en advies

Heeft u interesse in meer informatie over stand ontwerp op maat? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers maken graag tijd voor u om u persoonlijk te adviseren en al uw vragen te beantwoorden.