Standbouw

Als u regelmatig met een stand op de beurs staat, weet u dat de uitstraling van uw stand essentieel is. De stand vertaalt immers de identiteit van uw bedrijf. Alleen daarom al is het belangrijk om veel aandacht te besteden aan de standbouw. Standsite kan u hiermee uitstekend helpen. We kunnen u helpen aan een kant-en-klare stand die volledig afgestemd is op uw specifieke wensen. We bieden een uitstekende service tegen een scherpe prijsstelling. U kunt op ons rekenen, iedere beurs weer!

Veel ondernemers gaan ervan uit dat een uitgebreide stand ook direct een stand is waar een hoog prijskaartje aan hangt. Daarnaast wordt er gedacht dat dit dan een investering moet zijn waarmee jarenlang gewerkt moet worden. Dit is echter zeker niet het geval. Als u kennis gemaakt heeft met het aanbod van Standsite zult u er direct heel anders over denken!

Standbouw voor de beurs

Wij zijn gespecialiseerd in modulaire beurs standbouw en kunnen iedere beurs weer een andere stand voor u plaatsen, uiteraard afgestemd op uw wensen en het karakter van de betreffende beurs. Wij bieden u mogelijkheden om iedere beurs met een stand te komen die een andere uitstraling heeft. Hierdoor kunt u telkens weer potentiĆ«le geĆÆnteresseerden verrassen met een ander aanbod. U voorkomt hiermee dat regelmatige beursbezoekers uw stand zullen passeren in de veronderstelling dat u toch niets nieuws te presenteren heeft. Uiteraard kunt u ook kiezen voor steeds dezelfde stand als u een concept heeft gevonden waar u tevreden mee bent.

Voordelige standbouw

U kunt uw stand bij ons volledig laten vormgeven met betrekking op uitstraling en inrichting. De stand wordt turn-key volgens afspraak aan u opgeleverd uiteraard met uw eigen branding elementen. Na afloop van de beurs komen onze medewerkers de stand weer voor u afbreken en nemen we de materialen weer mee.

U koopt dus geen stand maar huurt de stand. Door dit modulaire concept kunnen wij voordelige stands voor een beurs aanbieden. Het beursmateriaal wordt meerdere malen gebruikt!

Prijstechnisch interessant:

Ontdek alle mogelijkheden 

Heeft u interesse om uw standbouw mogelijkheden te bespreken? Neem hiervoor gerust vrijblijvend contact met ons op. We laten u zien hoe u uw stand kunt vormgeven.