Expo stand

Als u deelnemer bent aan een expo, moet u uiteraard beschikken over een stand waarmee u uw doelstellingen kunt realiseren. Voor een geschikte expo stand kunt u prima bij StandSite terecht. Wij zijn gespecialiseerd in standbouw. Voor iedere wens en budget hebben wij een passende oplossing.

Een expo is uiteraard dé kans om u als bedrijf te profileren. Om deze doelstelling te kunnen realiseren heeft u een stand nodig die past bij de sfeer van de betreffende expo maar ook bij de branding van uw bedrijf. De eenvoudigste en veruit voordeligste oplossing om hierover te beschikken is door gebruik te maken van modulaire standbouw.

De grote voordelen van expo stands

Als u gebruik maakt van een modulaire standbouw, kunt u profiteren van de veelzijdige voordelen die dit concept met zich mee brengt. Eén van de grootste voordelen is de veelzijdige keuzemogelijkheden die dit concept heeft. U kunt ervoor kiezen om voor iedere gelegenheid (expo) een andere stand samen te stellen. Dit concept kenmerkt zich immers door maatwerk, waar uw eigen branding uiteraard in kan worden opgenomen.

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor steeds dezelfde vormgeving als dat uw voorkeur heeft, maar u hoeft hiervoor de stand niet zelf aan te schaffen. Expo stand kennen een huurconstructie. U huurt de stand voor een bepaalde periode. Dit heeft financieel uiteraard zeer veel voordelen!

Specialist in expo stands

StandSite is gespecialiseerd in het samenstellen van expo stands. We hebben een ruime ervaring en een uitstekende vakkennis op dit gebied. Onze medewerkers kunnen u perfect helpen met het. visualiseren van uw wensen en ideeën. We onderscheiden ons dan ook niet alleen in de veelzijdige mogelijkheden die we u kunnen bieden maar ook door onze creativiteit in het bedenken van passende oplossingen.

Wij ontzorgen u 

Uiteraard begrijpen wij dat u het zéér druk zult hebben in de voorbereiding voor een expo. Door onze uitstekende service kunnen wij u echter volledig ontzorgen als u gebruik wilt maken van een expo stand. Op het moment dat wij in kaart hebben hoe u de stand vormgegeven wilt hebben, heeft u er géén omkijken meer naar.

Wij zorgen dat de stand op iedere gewenste plaats in Europa wordt opgebouwd en na afloop van de expo wordt afgebroken. Ook het transport van de elementen nemen we uiteraard volledig voor onze rekening. De stand staat klaar op het moment dat u op de expo arriveert.

Informatie en advies 

Heeft u interesse om eens af te stemmen wat uw mogelijkheden zijn als u zou kiezen voor een expo stand? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.