Fair stand

Als u gaat deelnemen aan een fair, moet u uiteraard beschikken over een stand. Het is zeker niet nodig om hier speciaal een fair stand voor aan te schaffen. U kunt ook een stand huren. Als u kiest voor een modulair standbouw concept, voorkomt u dat u vastzit aan een standaard stand, waarover veel overige deelnemers van de fair zullen beschikken. U kunt de stand uiteraard volledig laten aansluiten op uw wensen.

De mogelijkheden van een fair stand 

Als u slechts één of een enkele keer in het jaar op een fair staat, is het in veel gevallen natuurlijk geen rendabele investering om hiervoor een stand aan te schaffen. Een gepersonaliseerde stand is immers zeer prijzig in aanschaf. Modulaire standbouw is hiervoor een uitstekend alternatief. Dit is een voordelige optie om op ieder moment over een geschikte stand te beschikken. Daarnaast heeft dit concept als voordeel dat u bij iedere gelegenheid over een andere stand zou kunnen beschikken. Dit is uiteraard géén optie als u een fair stand zou moeten aanschaffen.

Fair stand samenstellen 

Met ons standbouw concept kunt u een stand samenstellen die volledig naar wens is én aansluit bij de betreffende fair, zonder dat u er veel energie (kosten) in hoeft te steken. Het is een maatwerk concept waarbij u met losse standbouw elementen een presentatie platform kunt opbouwen dat volledig aansluit op uw wensen. Uiteraard kunt u hier een eigen uitstraling aan geven door eigen branding elementen aan toe te voegen.

Doordat er sprake is van een huurconstructie kunnen de standbouw elementen vele malen worden hergebruikt wat uiteraard kostentechnisch interessant is, maar ook veel milieuvoordelen oplevert.

Personaliseer uw stand

StandSite is al vele jaren een zeer aansprekende aanbieder van fair stands. We hebben zeer veel keuzemogelijkheden om uw stand voor een fair op een gewenste manier vorm te geven. Naast de grote diversiteit aan materialen staan ook onze ontwerpers tot uw beschikking. Onze designers hebben zeer veel creativiteit om uw bedrijf, merk of producten er echt uit te laten springen op de fair.

Een maatwerk fair stand hoeft zeker niet prijzig te zijn. We staan bekend als een zeer voordelige aanbieder op dit gebied. We werken met standaard prijzen per vierkante meter zodat u vooraf precies weet wat de kosten zijn. Uiteraard zijn de kosten voor transport, opbouw en het afbreken van de stand hierin opgenomen.

Ontdek het gemak 

Wilt u het gemak van het gebruik van de fair stands van StandSite ontdekken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers vertellen u hier graag alles over en zullen al uw vragen hierover beantwoorden. U zult merken dat u een zorg minder heeft als u gaat deelnemen aan een fair.