Modulaire standbouw

Een unieke beursstand, met vaste m2 prijs.

Onze creativiteit maakt het mogelijk!

In drie stappen naar een unieke beursstand

Een favoriet recept

We hebben jullie favoriete ingrediënten nodig om tot de beste cocktail te komen!

Alle opties zijn mogelijk, jullie ideeën zijn het startpunt.

Wat mag er in de mix?

Shakin’ it!

Onze designers mixen jullie favoriete ingrediënten tot een perfecte smaakcombinatie waarin alle smaken elkaar versterken.

"Shaken, not stirred"

Serving the best cocktail

Een beursstand die net als alle ingrediënten van jouw favoriete cocktail ultiem tot zijn recht komt. 

Dit om de vooraf gestelde beursdoelstellingen te behalen.

StandSite is gespecialiseerd in modulaire standbouw oplossingen. Wij bieden bedrijven de mogelijkheid om zelf een stand samen te stellen die past bij de uitstraling van het bedrijf, en wat een vertaling is van de wensen met betrekking tot de inrichting én past in het beschikbare budget. Daarnaast voorzien we van alle gemakken met een perfecte service. Je kunt je volledig richten op de verdere voorbereiding van de beurs.

Een beursstand vormt vaak de basis voor het bereiken van het gewenste succes op een beurs. De stand moet uiteraard de potentiële doelgroep aantrekken zodat zij een bezoek brengen aan je stand. Daarnaast moeten er mogelijkheden zijn om je aanbod te tonen en is het prettig om ergens in de stand rustig met een geïnteresseerde te kunnen converseren. Wij bieden je maatwerk oplossingen hiervoor.

Uniek concept voor modulaire standbouw

Door ons modulaire standbouw concept is er zeker géén sprake van een standaard stand. We hebben diverse mogelijkheden om een professionele stand te realiseren die de kwaliteiten van je bedrijf, merk of product op krachtige wijze uitstraalt. We hebben een grote diversiteit aan modulaire elementen voor je ter beschikking om de stand naar wens op te bouwen en je aanbod te presenteren. Daarnaast kun je gebruik maken van verschillende meubels om een gesprek aan te kunnen gaan met een geïnteresseerde.

Uiteraard hebben we diverse audiovisuele elementen, lichtzuilen en andere eyecatchers beschikbaar om de attentiewaarde van de modulaire standbouw te verhogen. Je kunt vanzelfsprekend de maatvoering van de stand bepalen. Bovendien hebben we diverse vloeroplossingen voor je beschikbaar. Je kunt eigen branding elementen aan het pakket toevoegen voor nóg meer herkenbaarheid.

Vragen over je eigen unieke beursstand?

Neem dan direct even contact op.

Dit is een beursstand van 37 m2. Iets voor jouw bedrijf?

Van alle gemakken voorzien

De beursstand wordt kant-en-klaar opgeleverd. We bouwen de stand op ieder gewenst tijdstip en op iedere locatie in Europa op. Uiteraard zorgen we na afloop ervoor dat alles netjes wordt opgeruimd. Hierdoor heb je er géén omkijken meer naar!

Deze perfecte service zit volledig in onze prijsstelling opgenomen. Wij kunnen je het gebruik van een beursstand aanbieden tegen een scherpe prijs omdat alle elementen meerdere keren worden gebruikt. We rekenen een vaste prijs per vierkante meter, zodat je vooraf weet wat de kosten zijn. Uiteraard kun je bij het samenstellen van de stand gebruikmaken van de kennis en ervaring van onze ontwerpers. Zij denken graag met je mee en vinden een passende manier om je wensen en doelstellingen te realiseren.

Kleine stands

(0-25 m2)

Middelgrote stands

(25-50 m2)

Grote stands

(50+ m2)

Meer weten? Neem contact met ons op

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de modulaire standbouw van StandSite? Wij helpen je graag bij het realiseren van een beursstand die je boodschap krachtig weet te vertalen. Zorg voor een unieke stand, iedere beurs opnieuw, met onze modulaire standbouw-elementen. Wil je meer weten, of ga je graag met ons in gesprek om tot een ontwerp te komen? Neem dan contact met ons op. We nemen graag de tijd voor je.

nl_NLNederlands
en_USEnglish nl_NLNederlands