Stand design

Een unieke beursstand, met vaste m2 prijs.

Onze creativiteit maakt het mogelijk!

In drie stappen naar een unieke beursstand

Een favoriet recept

We hebben jullie favoriete ingrediënten nodig om tot de beste cocktail te komen!

Alle opties zijn mogelijk, jullie ideeën zijn het startpunt.

Wat mag er in de mix?

Shakin’ it!

Onze designers mixen jullie favoriete ingrediënten tot een perfecte smaakcombinatie waarin alle smaken elkaar versterken.

"Shaken, not stirred"

Serving the best cocktail

Een beursstand die net als alle ingrediënten van jouw favoriete cocktail ultiem tot zijn recht komt. 

Dit om de vooraf gestelde beursdoelstellingen te behalen.

StandSite is een bedrijf dat gespecialiseerd is in stand design. We zijn al jarenlang actief in deze branche en weten precies wat de wensen en behoeften van de meeste bedrijven die aan een beurs deelnemen zijn. Heb je een innovatief en verrassend idee voor je stand design? We hebben de mogelijkheden om in een grote diversiteit van stand designs te voorzien. Wij denken graag met je mee om tot een uitvoerbaar en geslaagd stand design te komen.

Een stand design speelt vrijwel altijd een belangrijke rol in het succes van een beurspresentatie. Een stand op de beurs is immers het visitekaartje van het bedrijf. Trek je bezoekers aan en genereer je zo veel leads, of wordt je standaardstand door iedereen voorbij gelopen? Bij StandSite bent je er zeker van dat iedereen je stand ziet staan.

Standdesign door professionals

Het is zeer belangrijk dat het stand design de identiteit van het bedrijf op de juiste manier weet te vertalen. De stand zal immers de eerste eyecatcher voor de doelgroep moeten vormen. Daarnaast moeten de beursstands beschikken over voorzieningen die het mogelijk maken om de beoogde resultaten te behalen. Je kunt hierbij denken aan presentatiemiddelen en meubilair. Tot slot zijn er veel audiovisuele mogelijkheden waarvoor gekozen kan worden om een specifieke boodschap over te brengen. Uiteraard kunnen deze opties gepersonaliseerd worden om een specifieke branding te versterken.

Vragen over je eigen unieke beursstand?

Neem dan direct even contact op.

Dit is een beursstand van 37 m2. Iets voor jouw bedrijf?

Design a stand

Omdat ieder bedrijf anders is (of wil zijn) met betrekking tot de uitstraling, geloven we niet zo in het succes van het gebruik van een standaard ontwerp voor een beursstand. Je kunt bij ons dan ook een modulaire beursstand laten ontwerpen. Je stand design straalt je eigen identiteit en verhaal op krachtige wijze uit en zal zeker opvallen bij je doelgroep.

De stand wordt opgebouwd uit modulaire elementen. Deze opstelling kun je volledig zelf inrichten en vormgeven. Uiteraard kunnen onze vakkundige medewerkers je helpen en adviseren bij het maken van je keuzes. Maak gerust gebruik van hun ervaring en knowhow! Het is géén probleem om voor iedere beurs een ander ontwerp van de stand te gebruiken. We hebben immers veelzijdige mogelijkheden!

Kleine stands

(0-25 m2)

Middelgrote stands

(25-50 m2)

Grote stands

(50+ m2)

Scherpe prijsstelling

Wij bieden stand design tegen een scherpe prijsstelling. Hoe we dit kunnen doen is eenvoudig uit te leggen. De elementen voor de standbouw worden meerdere malen gebruikt. Dit heeft uiteraard effect op de prijs. Daarnaast bieden we een perfecte service! We kunnen de stand op ieder gewenst moment opbouwen en afbreken. We beschikken over een zeer ruime voorraad aan materialen en hoeven dus niemand teleur te stellen. Hoeveel je dat extra gaat kosten? Helemaal niets! Onze uitgebreide service zit bij de vaste prijs per vierkante meter inbegrepen.

Persoonlijk advies

Heb je interesse in persoonlijk advies over stand design, of wil je je stand design laten ontwerpen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze vakkundige medewerkers laten graag zien wat onze veelzijdige mogelijkheden zijn en helpen je graag bij het realiseren van je gewenste stand design.