Stand-ontwerp

Een unieke beursstand, met vaste m2 prijs.

Onze creativiteit maakt het mogelijk!

In drie stappen naar een unieke beursstand

Een favoriet recept

We hebben jullie favoriete ingrediënten nodig om tot de beste cocktail te komen!

Alle opties zijn mogelijk, jullie ideeën zijn het startpunt.

Wat mag er in de mix?

Shakin’ it!

Onze designers mixen jullie favoriete ingrediënten tot een perfecte smaakcombinatie waarin alle smaken elkaar versterken.

"Shaken, not stirred"

Serving the best cocktail

Een beursstand die net als alle ingrediënten van jouw favoriete cocktail ultiem tot zijn recht komt. 

Dit om de vooraf gestelde beursdoelstellingen te behalen.

Een stand waarvan je gebruik maakt op een beurs moet uiteraard volledig passen bij de uitstraling die je op je doelgroep wilt overbrengen. Daarnaast moet de stand beschikken over de faciliteiten die nodig zijn om uw doelstellingen te realiseren. Het stand-ontwerp is dus van enorm belang voor een succesvolle beurs. Kies je voor een standaardontwerp of voor een design dat speciaal voor jou is ontworpen? StandSite laat je graag zien dat deze laatste optie zeker niet de duurdere optie hoeft te zijn.

Het belang van een professioneel stand-ontwerp

Het stand-ontwerp is uiteraard een belangrijk onderdeel van de voorbereidingen als je als deelnemer op een beurs staat. Veel bedrijven kiezen voor een tijdloos stand-ontwerp waar ze jarenlang mee kunnen doen. Een stand is immers een investering die zich over een langere termijn moet terugverdienen. Deze bedrijven kiezen uit kostenoverweging voor een vrij neutraal stand-ontwerp. Dit ontwerp is een lange tijd te gebruiken en kan op diverse beurzen gebruikt worden. Het gevaar is hierbij wel dat regelmatige beursbezoekers dit ontwerp gaan herkennen en de stand weinig nieuws te bieden heeft.

Neem je genoegen met een standaard stand-ontwerp? Wat ons betreft is dit niet nodig. Je kunt kiezen voor een modulair stand-ontwerp, waarmee je je beursstand aan kan passen op de beschikbare ruimte, de aangewezen locatie en de bezoekers van de beurs. Zo blijft je stand niet alleen herkenbaar door je eigen branding elementen, maar blijft deze ook relevant voor het publiek dat meerdere vergelijkbare beurzen bezoekt.

Vragen over je eigen unieke beursstand?

Neem dan direct even contact op.

Dit is een beursstand van 37 m2. Iets voor jouw bedrijf?

Uniek stand-ontwerp voor vaste prijs

We verrassen ondernemers regelmatig met onze prijsstelling. Velen denken in eerste instantie dat het erg duur is om een stand voor een beurs op maat samen te laten stellen. Dit is bij ons zeker niet het geval!

Ons concept is gebaseerd op het principe dat veel elementen meerdere keren gebruikt kan worden. Of je nu slechts eenmalig een stand nodig heeft, of je iedere jaar een beurs bezoekt; we kunnen de meeste elementen gewoon hergebruiken. Dit heeft uiteraard een zeer positief effect op de prijsstelling. Het is goed om te weten dat we vaste prijzen per vierkante meter hanteren! Je weet vooraf precies wat de beursstand je gaat kosten.

Kleine stands

(0-25 m2)

Middelgrote stands

(25-50 m2)

Grote stands

(50+ m2)

Perfecte service

Bij StandSite kun je je stand volledig op maat laten ontwerpen. Wij stellen je stand samen op basis van je wensen en behoeften. Onze vakkundige medewerkers bouwen je stand op wanneer je deze nodig hebt en komen de stand ook weer opruimen als de beurs is afgelopen. Je hoeft hier zelf verder niets meer in te investeren, het zit bij onze vaste prijs inbegrepen. In de lange tijd dat we in deze branche actief zijn, hebben we een uitstekende vakkennis opgebouwd. Onze medewerkers helpen dan ook graag bij het realiseren van jouw unieke stand-ontwerp. Heb je vragen over de mogelijkheden om je stand-ontwerp door StandSite te laten ontwerpen? Neem contact op met ons, wij gaan hier graag met je over in gesprek.