Standbouwbedrijf

Een unieke beursstand, met vaste m2 prijs.

Onze creativiteit maakt het mogelijk!

In drie stappen naar een unieke beursstand

Een favoriet recept

We hebben jullie favoriete ingrediënten nodig om tot de beste cocktail te komen!

Alle opties zijn mogelijk, jullie ideeën zijn het startpunt.

Wat mag er in de mix?

Shakin’ it!

Onze designers mixen jullie favoriete ingrediënten tot een perfecte smaakcombinatie waarin alle smaken elkaar versterken.

"Shaken, not stirred"

Serving the best cocktail

Een beursstand die net als alle ingrediënten van jouw favoriete cocktail ultiem tot zijn recht komt. 

Dit om de vooraf gestelde beursdoelstellingen te behalen.

Je staat binnenkort op een beurs en bent nu op zoek naar een standbouwbedrijf dat je beursstand kan ontwerpen en bouwen. Met je beursstand ben je niet alleen zichtbaar op de beursvloer, je geeft ook een visuele presentatie die je boodschap op krachtige wijze communiceert. StandSite is gespecialiseerd in modulaire standbouwoplossingen. Ons concept stelt ons in staat om stands met unieke designs voor vaste prijzen per vierkante meter te realiseren. Onze ervaren ontwerpers hebben de creativiteit in huis om je boodschap op te laten vallen.

Unieke beursstand voor een vaste prijs

Standbouwbedrijf StandSite realiseert je stand met een uniek design voor een standaardprijs. Met onze modulaire elementen kun je je stand naar wens laten opbouwen. Met audiovisuele elementen, zoals lichtzuilen, verhogen we de attentiewaarde van je stand. Bezoek je verschillende beurzen en wil je op iedere beurs een andere sfeer creëren? Dankzij de modulaire elementen kun je voor iedere beurs een andere opstelling kiezen. Natuurlijk laten we je branding wel terugkeren, om je bedrijf, merk of product herkenbaar te maken voor het publiek.

Vragen over je eigen unieke beursstand?

Neem dan direct even contact op.

Dit is een beursstand van 37 m2. Iets voor jouw bedrijf?

Jouw standbouwbedrijf

We nemen onze rol als standbouwbedrijf zeer serieus. Wij realiseren een stand waarmee je de aandacht op de beursvloer trekt, maar we doen nog veel meer. We bouwen de stand op ieder gewenst tijdstip en op iedere locatie in Nederland op. Na afloop van de beurs ruimen wij alles weer netjes op en zorgen voor de opslag van de stand. Deze service zit volledig in onze prijsstelling opgenomen. De vaste prijzen die wij per vierkante meter rekenen maken het totale kostenplaatje overzichtelijk, je komt bij ons nooit voor verrassingen te staan. Onze ervaren en kundige ontwerpers denken graag met je mee hoe je wensen en doelstellingen het best gerealiseerd kunnen worden. Zo gaan wij als standbouwbedrijf net een stap verder om je optimaal van dienst te zijn.

Kleine stands

(0-25 m2)

Middelgrote stands

(25-50 m2)

Grote stands

(50+ m2)

Werkwijze

In drie stappen komen wij tot een stand waarmee je je doelstellingen op de beursvloer bereikt. We bespreken jouw wensen en doelstellingen en willen graag alles weten over je bedrijf, merk en/of product. We stellen ook een praktische vraag: hoeveel vierkante meter heb je ter beschikking? Met jouw verhaal en de antwoorden op onze vragen hebben we de juiste ingrediënten om onze ontwerpers aan het werk te zetten. Zij mixen deze input en komen tot een stand die perfect bij jou matcht. De derde stap is het realiseren van je stand. We vertalen het ontwerp naar een fysieke stand die we kunnen opbouwen wanneer je deze nodig hebt.