STANDBOUWBEDRIJFStaat er een belangrijke beurs voor u op het programma waaraan u gaat deelnemen? Dan zult u ongetwijfeld veel voorbereidingen hebben om hier het maximale resultaat uit te kunnen halen. Het is dan belangrijk om te kunnen vertrouwen op uw standbouwbedrijf. Zij zorgen immers voor de letterlijke basis van uw succes. Deze belangrijke taak kunt u gerust overlaten aan Standsite.

Standsite is al jarenlang gespecialiseerd in modulaire standbouw. We onderscheiden ons door een servicegericht maatwerk concept dat aangeboden wordt tegen een zéér scherpe prijsstelling. U kunt bij ons een stand laten plaatsen die volledig is afgestemd op uw wensen.

Opties bij een standbouwbedrijf

Een stand vormt het visitekaartje van uw bedrijf als u op beurzen staat. Het moet dus een echte eyecatcher worden en interesse opwekken. Uiteraard moet de stand ook de juiste informatie overbrengen die de geïnteresseerde triggeren om eens een kijkje op de stand te nemen of een gesprek met een vertegenwoordiger aan te gaan. Dit zijn niet de enige eisen aan de standbouwbedrijf, in veel gevallen is het ook handig dat er bij de stand een gelegenheid is om persoonlijk kennis te maken met (de wensen van) de geïnteresseerde en is het handig om wat ruimte te hebben om wat spullen op te presenteren.

Hulp inschakelen van een standbouwbedrijf

Wij kunnen uw beursstand volledig naar wens vormgeven. Uiteraard hebben we zeer uitgebreide keuzemogelijkheden in modulaire elementen, vloeren, verschillende soorten meubilair, audiovisuele voorzieningen, lichtzuilen en kunt u kiezen voor een paar echte eyecatchers. Deze voorzieningen kunnen volledig afgestemd worden op uw wensen.

Als u deze wensen heeft aangegeven, heeft u er wat ons betreft géén omkijken meer naar. Wij regelen de rest. Wij kunnen u als standbouwbedrijf ontzorgen door de stand op ieder gewenst moment voor u op te bouwen en na de beurs weer af te breken. U kunt zich op deze manier volledig richten op andere zaken die van belang zijn in de voorbereiding van de beurs

Voordelige stands voor beurzen

We kunnen gerust aangeven dat wij een zeer voordelige aanbieder zijn van stands voor beurzen. Wij kunnen een lage prijsstelling aanhouden omdat er door meerdere bedrijven gebruik wordt gemaakt van de materialen. Uiteraard kunt u deze materialen wel laten personaliseren en uw eigen branding elementen gebruiken. Wij zorgen ervoor dat uw stand hét visitekaartje van uw bedrijf is!

Hoe we u kunnen ontzorgen

Heeft u interesse om te ontdekken hoe wij als standbouwbedrijf u kunnen ontzorgen? Neem dat gerust vrijblijvend contact met ons op. Een van onze medewerkers maakt graag tijd voor u vrij om ons concept aan u te presenteren en uit te leggen hoe wij ruimte kunnen maken in uw agenda door veel zorg uit handen te nemen.