StandconceptStanconcept laten uitwerken

Bent u van plan om met uw bedrijf aan een beurs deel te nemen en heeft u ondersteuning nodig in het uitwerken van een standconcept? Ontdek dan het standconcept van Standsite. U kunt uw stand volledig vormgeven zoals u wilt. Doordat onze stand elementen meerdere keren worden gebruikt, kunnen we onze diensten aanbieden tegen een scherpe prijsstelling.
Veel bedrijven die eraan denken om een beursstand aan te schaffen lopen tegen hetzelfde probleem aan. Een beursstand is relatief duur in aanschaf. Daarnaast is het nooit uit te sluiten dat er in de komende jaren veranderingen zullen plaatsvinden in het behoeften patroon. De vraag is of het het kostentechnisch wel waard is om een stand aan te schaffen of dat er géén andere mogelijkheden zijn. Die zijn er zeker, we laten ze graag aan u zien.

De veelzijdige mogelijkheden van een standconcept

Standsite is al jarenlang gespecialiseerd in het vormgeven van stands voor een beurs. We hebben in deze lange tijd zeker ervaren dat ieder bedrijf zijn eigen identiteit heeft en dit wil terug laten komen in de beursstand. Uiteraard kunnen wij hierin voorzien. U zit niet vast aan een standaard ontwerp. Dit kennen wij immers niet! Onze ervaren ontwerpers kunnen uw stand uiteraard een eigen identiteit te geven.

Beursstand huren tegen een scherpe prijs

Als u op zoek bent naar een stand die past bij uw uitstraling én bij uw budget, bent u bij ons aan het juiste adres. We rekenen vaste prijzen per vierkante meter, dus u weet vooraf precies wat de kosten zijn voor de stand. Deze prijsstelling zal veel voordeliger zijn dan het kopen van een stand. Daarnaast kunt u iedere beurs weer kiezen voor een stand met een andere uitstraling.Tevens is het goed te weten dat onze medewerkers de stand op ieder gewenst moment voor u opbouwen en afbreken. U kunt dus bij ons een beursstand huren tegen een scherpe prijs én profiteren van een uitstekende service!

Een unieke beursstand samenstellen

U kunt de stand volledig samenstellen aan de hand van uw wensen en doeleinden. We hebben hier veelzijdige mogelijkheden in. Door deze verschillende elementen bij elkaar te voegen kunt u de beursstand opbouwen die u voor ogen heeft. Uiteraard kunnen we uw eigen branding in de uitstraling van de stand voor u verwerken en kunt u de stand iedere gewenste afmeting geven.

 

Onze ontwerpers helpen u graag 

Heeft u een opzet gemaakt van uw gewenste stand en heeft u behoefte aan advies hoe u dit kunt visualiseren? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak. Onze ontwerpers helpen u graag met uw standconcept en helpen u graag met het verder vormgeven hiervan.